La Festa Major de Monells se celebrarà als Jardins de Camps i Armet els dies 28 i 29 d’agost

Enguany Monells recupera la seva Festa Major en un format excepcional que s’adapti a la situació sanitària actual derivada de la pandèmia de COVID-19. Serà els propers dies 28 i 29 d’agost i es traslladarà als Jardins de Camps i Armet on oferirà servei de bar i entrepans.

La programació arrencarà el dissabte a les 19.15 amb l’anomentat ‘Xupinassu’, que marxarà el tret de sortida de la celebració. Seguidament, a les 20.30 h actuarà el grup The Penguins, en el format Reggae per Xics i, a les 21.30 h, el grup de versions The Funk Power Station. Per aquesta jornada cal adquirir entrades anticipades per 2 euros a través de la plataforma Entradium. També es poden adquirir els tiquets a dos restaurants de Monells: El Roura Blanch i La Neta de ca l’Arcadi: cal tenir present que en cas d’anul·lació del concert no es retornarà l’import de les entrades.

L’endemà, diumenge, al matí se celebrarà l’ofici solemne de Festa Major i a les 12.30 h hi haurà vermut musical. En aquest cas l’entrada serà lliure i amb aforament limitat.