Oferta d'establiments de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura que ofereixen menjar per emportar

Un dels sectors més afectats per les mesures especials de contenció de l’activitat laboral i social i en matèria de salut pública per aturar la transmissió del virus de la Covid-19 és el de la restauració i l’hostaleria. I és que ha hagut de suspendre l’activitat amb la única permissió de lliurament a domicili o recollida a l’establiment. En aquest sentit, hi ha dos establiments del municipi que continuen oferint menjar i beure per emportar: La Neta de Ca l’Arcadi de Monells i el Bar Ester de Cruïlles.

D’una banda, a Cruïlles, el Bar Botiga Ester, tot i el tancament, manté l’establiment obert cada dia per poder tenir el servei de botiga i pa, mentre que el cap de setmana obre de 9h a 15 h. Tal com es visualitzar a les imatges adjuntes a aquesta publicació, els caps de setmana ofereixen paella, fideuà i calamars, entre d’altres. Es pot trobar més informació a través del seu perfil d’instagram.

D’altra banda, a Monells, La Neta de Ca l’Arcadi ofereix servei per emportar begudes, cafès, refrescos, entrepans i uns croissants que, segons expliquen des del mateix establiment: «només d’ensumar-los, te’ls menjaries tots». Es pot consultar més informació sobre les seves ofertes a través del seu perfil d’instagram i a la seva pàgina de facebook.

Finalment, a Sant Sadurní de l'Heura, hi ha el Cafetí de la Concòrdia també ofereix menjar per emportar. Al mig dia fa el plat del dia per 6 euros i també ofereixen un ampli ventall de tapes i entrepans. Pot consultar-se la carta a través del seu perfil d'instagram.

*Si ha ha algun altre establiment del sector de la restauració que ha hagut d'adaptar-se a les mesures oferint menjar per emportar i vol constar als canals informatius municipals, pot informar-ne i sol·licitar-ho a través del correu electrònic comunicacio@cmss.cat.